×
Etiketë: informacioneve
Lajme22 Gusht 2020
Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike të Kosovës, Uran Ismaili, vlerëson se publikimi i fakteve përmes dokumenteve zyrtare të shtetit serb lidhur me rastin e zhdukjes së një prej intelektualëve dhe mendimtarëve më të shquar...
Lajme20 Qershor 2020
Ministria për Punë të Jashtme dhe Diasporë (MPJD) ka ftuar Agjencinë Kosovare për Inteligjencë (AKI) që të vlerësojë sigurinë fizike të informacioneve dhe të mbështes masat për rritjen e nivelit të sigurisë së informacioneve në...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.