Bota/Rajoni

MPB: Janë regjistruar 633 shkelje për mbajtjen e maskës mbrojtëse

MPB: Janë regjistruar 633 shkelje për mbajtjen e maskës mbrojtëse
10:22 | 17 Qershor 2020

Nga ana e policisë janë regjistruar gjithsej 16.127 shkelje për mosrespektim të mbrojtëse, nga të cilat 633 shkelje janë bërë në 24 orët e kaluara.

Në gjithë territorin e vendit 336 personave dje u është dhënë vendimi për izolim, ndërsa 175 persona kanë nënshkruar deklaratat për vetizolim.

Policia ka bërë kontrolle tek personat që janë në izolim dhe vetizolim me çka është konstatuar se katër persona nuk kanë respektuar këto masa.

Në karantinën shtetërore kanë hyrë 60 persona.

8 Marsi në Park Hotel & Spa – Që t’i të ndjehesh si Mbretëreshë ….

Të tjera