Lajme

Ministri Veliu raporton në Komisionin për çështje të sigurisë

Ministri Veliu raporton në Komisionin për çështje të sigurisë
07:44 | 29 Qershor 2020

Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes sot do të mbajë mbledhje.

Rendi i ditës:Raportimi i Ministrit të Punëve të Brendshme z.Agim Veliu

Vendi: N10 Koha: 10:00

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera