[wp-story]

Lajme

Me masat e reja ndalohet organizimi i dasmave

Me masat e reja ndalohet organizimi i dasmave
22:01 | 18 Prill 2021

Sot Qeveria e Kosovës ka miratuar vendimin e ri për masat kundër Covid-19, të propozuar nga Ministria e Shëndetësisë.

Sipas këtij vendimi ndalohet organizimi i dasmave.

“18. Ndalohen të gjitha grumbullimet me rrezikshmëri të lartë të shpërndarjes së infeksionit, me më shumë se 30 persona (mbledhjet, seminaret, trajnimet). Pavarësisht numrit të personave, mbajtja e pritjes për ngushëllim/krye shëndoshë dhe organizimi i dasmave ndalohet”.

“Petrol Company” ndihmon më shumë se 200 familje për festën e Fitër Bajramit (VIDEO)

Të tjera