Lajme

Loriku i vogël vuan nga leukimia akute – ka nevojë për ndihmën tonë

Loriku i vogël vuan nga leukimia akute – ka nevojë për ndihmën tonë
13:42 | 23 Qershor 2020

Ditë më parë është publikuar një rast në televizionin Istogu Channel për foshnjën 5 muajshe, Lorik Fazliu, nga fshati Gradicë e Drenasit, i cili vuan nga leukemia akute.

Pas publikimit, Elmedin Fazliu, nga Ferizaj i cili jeton në Zvicër ka arritur të mbledh 1363 euro si ndihmë për Lorikun, të cilit trajtimi në Turqi i kushton 120 mijë euro.

Paratë e grumbulluara nga ky bashkatdhetar janë publikuar në mënyrë transparente nga drejtori i Istogu Channel, Luard Mehmetaj.

Ky i fundit është përkujdesur që mjetet e tubuara t’ia përcjellë familjes.

Kushdo që ka dëshirë dhe mundësi ta ndihmojë Lorikun mund ta bëjë këtë duke kontaktuar familjen në numrin 044705966 ose në llogarinë bankare në NLB 1701003034705257.

Edoni i shokuar teksa Lugati i tregon diçka për Artanin

Të tjera