Front TV

Largohet trupi i personit të vdekur në sportelet e Komunës së Prishtinës

Largohet trupi i personit të vdekur në sportelet e Komunës së Prishtinës
10:29 | 29 Shtator 2020

Është larguar trupi i personit që ka vdekur sot para sporteleve në Komunën e Prishtinës, raporton Front Online.

Dyshohet se personi i vdekur ka qenë 71 vjeç dhe ka pësuar infarkt gjatë kohës kur po kërkonte shërbim në komunë./Front Online

https://www.facebook.com/FrontOnlineMedia/videos/331468861268436/

 

Është koha të shijojmë çokollatën më të mirë..

Të tjera