[wp-story]

Lajme

Kuvendi mblidhet të enjten, shqyrtohen pikat e papërfunduara

Kuvendi mblidhet të enjten, shqyrtohen pikat e papërfunduara
16:24 | 15 Shtator 2020

Ditën e enjte deputet e Republikës së Kosovës do t’i zënë ulëset në Kuvendi për të shqyrtuar pikat e papërfunduara në seancën e kaluar.

Sipas dokumentit, seanca do të filloj në ora 10:30.

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera