Lajme

“Kurti t’iu kërkojë falje nënave gjakovare që i gënjeu dhe mashtroi”

“Kurti t’iu kërkojë falje nënave gjakovare që i gënjeu dhe mashtroi”
23:36 | 15 Qershor 2021

Sekretari elektoral i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Betim Gjoshi ka thënë se gjëja e parë që Kurti duhet ta bëjë pas rikthimit nga Brukseli është të shkojë te “Nënat Gjakovare” dhe t’iu kërkojë falje se i ka gënjyer, kur iu premtonte se nuk do të dialogonte me Serbinë pa u zbardhur fati i fëmijëve të tyre.

“Sapo të kthehet nga Brukseli, Albin Kurti duhet të shkojë në Gjakovë te Ferdonije Qerkezi dhe te “Nënat Gjakovare” për t’iu kërkuar falje se i ka gënjyer dhe mashtruar kur iu premtonte se nuk do të dialogonte me Serbinë pa u zbardhur fati i fëmijëve të tyre”, shkroi Gjoshi.

Sapo të kthehet nga Brukseli, Albin Kurti duhet të shkojë në Gjakovë te Ferdonije Qerkezi dhe te "Nënat Gjakovare" për t…

Posted by Betim Gjoshi on Tuesday, June 15, 2021

 

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera