Front TV

​Kurti: E kaluara e lavdishme është vendimtare për drejtimin në ecjen e Kosovës si shtet

​Kurti: E kaluara e lavdishme është vendimtare për drejtimin në ecjen e Kosovës si shtet
09:34 | 18 Prill 2022

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka bërë homazhe te varrezat e dëshmorëve në Velani.

Në shenj nderimi për dëshmorët e Komunës së Prishtinës, Kurti tha se tha se e kaluara e lavdishme është vendimtare për drejtimin dhe shpejtësinë në ecjen përpara të Kosovës si shtet edhe shqiptarëve si komb.

Apliko online për kredi në IBAS, përfito subvencionim nga Qeveria

Të tjera