[wp-story]

Bota/Rajoni

Kosova vazhdon të mos përfshihet në faqen botërore të statistikave

Kosova vazhdon të mos përfshihet në faqen botërore të statistikave
14:15 | 01 Shtator 2020

Kosova vazhdon të mos jetë në faqen e statistikave worldmeter.info, raporton Front Online.

Përkundër që në këtë faqe publikohet numri i rasteve të infektuara me Coronavirus në botë, numri i rasteve të infektuara në Kosovë, nuk përfshihet në shifrat totale.
Për dallim nga Kosova, rastet e infektuara nga Shqipëria, Serbia, Maqedonia e Mali i Zi janë të përfshira në këtë faqe.
Numri i rasteve të infektuara me Coronavirus në Shqipëri ka shkuar në 9 mijë e 513, në Malin e Zi 4 mijë e 835, në Serbi 31 mijë 406 dhe në Maqedoninë Veriore 14 mijë e 341 raste./Front Online.

 

 

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera