[wp-story]

Bota/Rajoni

Kosova e Shqipëria bashkohen edhe në përballje me Covidin-19

Kosova e Shqipëria bashkohen edhe në përballje me Covidin-19
14:09 | 02 Tetor 2020

Ministri i Shëndetësisë së Kosovë, Armend Zemaj, ka njoftuar se në mesin e 15 marrëveshjeve të nënshkruara midis Qeverisë së Kosovës dhe Shqipërisë, një ka të bëjë me fushën e shëndetësisë, përkatësisht në përballjen me Covidin-19.

Sic ka bërë të ditur ai sipas marrëveshjes, midis tjerash, do të krijohen trupa të përbashkëta punuese, të përkushtuara ndaj situatës aktuale, pandemisë.

Ai ka bërë të ditur se bashkëpunimi do të avancojë edhe në aspektin e bashkëpunimit shkencor, për plazmën e gjakut, për protokollet dhe udhërrëfyesit klinikë dhe përvoja tjetër që është me interes të ndërsjellë.

Postimi i plotë i tij:

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera