Sport

Kosova dhe Shqipërija bëjnë nga katër ndryshime në pjesën e dytë

Kosova dhe Shqipërija bëjnë nga katër ndryshime në pjesën e dytë
17:12 | 11 Nëntor 2020

Kosova ka bërë katër ndryshime në pjesën e dytë të ndeshjes

Nga Loja është larguar: Kryeziu, Kastrati, Bernard Berisha dhe Celina, kurse janë inkuadruar: Rashkaj, Zhegrova, Rashani dhe Hasani.

Edhe Shqipëria ka bërë katër zëvendësime.

Nga loja janë larguar: Etrit Berisha, Bekim Balaj, Taulant Seferi, Erion Hoxhallari të cilët janë zëvendësuar me: Alban Hoxhën, Hysajn, Manajn dhe Frederic Veselin.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera