Lajme

Kompania shpërthen gypin, uji vërshon rrugën “Agim Ramadani”

Kompania shpërthen gypin, uji vërshon rrugën “Agim Ramadani”
12:44 | 01 Tetor 2020

Kompania e kontraktuar nga Komuna e Prishtinës për ndërtimin e rrugës “Agim Ramadani” ka shpërthyer një gyp deri sa po intervenonte në rregullimin e trotuarit në afërsi të rrugës “Rrustem Rusinovci”.

Si pasoj uji ka vërshuar një pjesë të rrugës. Kompania po pret ekipet e ujësjellësit që të shkojnë për të intervenuar për sanimin e prishjes.

Ndërkohe për këtë prishje ka njoftuar edhe kompania Rajonale KRU “Prishtina” përmes një njoftimi për media.

“Erdhi edhe muaji tetor dhe ne ende po ballafaqohemi me dëmtime të gypave të ujit, që po shkaktohen nga kontraktorë e nënkontraktorë të ndryshëm të institucioneve. Rruga” Agim Ramadani” në Prishtinë, nga ky moment do mbeten pa ujë të pijshëm. Arsyeja është dëmtimi i sapo ndodhur i gypit të ujit nga ndërtues të rrugëve. Ekipet e operimit dhe mirëmbajtjes janë në vendin e ngjarjes”, ka njoftuar KRU “Prishtina”.

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera