Lajme

Komisioni parlamentar për Punë të Jashtme mban mbledhje

Komisioni parlamentar për Punë të Jashtme mban mbledhje
08:46 | 26 Qershor 2020

Komisioni parlamentar për Punë të Jashtme dhe Diasporë mban sot mbledhje, ndërsa shqyrton shkresën drejtuar komisioneve për politikë të jashtme të parlamenteve të vendeve anëtare të BE-së.

Mbledhja e Komisionit mbahet në ora 10:00.

Ky është rendi i ditës në Komisionin për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Miratimi i rendit të ditës;

Shqyrtimi i shkresës drejtuar komisioneve për politikë të jashtme të parlamenteve të vendeve anëtare të BE-së;

Shqyrtimi i draft – Planit të Punës së Komisionit për vitin 2020;

Të ndryshme.

Curri: Atdheu dhe Xhuli ia kaluan për shpejtësi të krijimit të lidhjes, Vivien dhe Getinjos (VIDEO)

Të tjera