[wp-story]

Lajme

Kolona të gjata në pikëkalimin kufitar mes Kosovës dhe Serbisë

Kolona të gjata në pikëkalimin kufitar mes Kosovës dhe Serbisë
20:38 | 19 Shkurt 2021

Në pikëkalimin kufitar mes Kosovës dhe Serbisë, përkatësisht në Jarinje – edhe sonte janë regjistruar kolona të gjata të veturave në të dy drejtimet.

Sipas dëshmitarëve, pritjet të paktën në një drejtim janë deri në mbi një orë.

Në anën tjetër, qytetarët pretendojnë se pritjet e tilla në Jarinje janë bërë tashmë të zakonshme.

Pamjet e publikuara më poshtë shfaqin kolonat e gjata në pikëkalimtaret kufitare.

Super zbritje në “Petrol Company”

Të tjera