[wp-story]

Lajme

Klubi i Prodhuesve përkrah iniciativën që institucionet publike t’i mbështesin prodhimet vendore

Klubi i Prodhuesve përkrah iniciativën që institucionet publike t’i mbështesin prodhimet vendore
16:05 | 14 Shtator 2020

Klubi i Prodhuesve të Kosovës gjatë një takimi me ministrin e Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, ka përkrahur ftesën drejtuar institucioneve publike dhe shtetërore të vendit që t’i mbështesin prodhimet vendore.

Sipas KPK-së, kjo ftesë kërkon që në procedurat e tenderimit këto institucione të fusin si kriter edhe prodhimin vendor.

Klubi i Prodhuesve falënderon Ministrinë e Tregtisë në përkrahjen e produkteve vendore.

Po ashtu, gjatë takimit u diskutua edhe për sfidat me të cilat po përballen prodhuesit gjatë kohës së pandemisë COVID-19, por edhe kërkesat e menjëhershme të tyre për rimëkëmbje nga kjo gjendje.

“Petrol Company” ndihmon më shumë se 200 familje për festën e Fitër Bajramit (VIDEO)

Të tjera