Lajme

KFORI-i Italian dhuron mjete mbrojtëse për personelin e Spitalit të Pejë

KFORI-i Italian dhuron mjete mbrojtëse për personelin e Spitalit të Pejë
14:34 | 19 Qershor 2020

Si shumë herë të tjera edhe kësaj radhe Spitali i Përgjithshëm në Pejë ka pranuar një donacion nga KFOR-i Italian me mjete mbrojtëse për Personelin.

Në këtë donacion janë 3000 dorëza, 30 dezinfektues, 900 maska kirurgjikale, 85 maska ffp 2/3, 50 syze mbrojtëse, 50 uniforma mbrojtëse, 50 mbulesa për çorape, 50 mbrojtëse të fytyrës dhe 5 termometra infrakuq.

Në emër të Spitalit të Përgjithshëm në Pejë donacionin e pranojë Drejtoresha e Infermierisë znj.Hidajete Krasniqi e cila theksoi se KFOR-in Italian që nga paslufta e kemi afër me donacione dhe në mbështetje të punës që bëhet në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë.

Prince Caffe shpërblen për festa Fitoren me veturë Fiat 500

Të tjera