Ekonomi

Kërkon nga babai syze për ditëlindje, prindi kosovar e befason me Megane 2020!

Kërkon nga babai syze për ditëlindje, prindi kosovar e befason me Megane 2020!
10:10 | 10 Shtator 2020

Ditëlindja është një prej datave më të rëndësishme për çdo individ.

Por, përveç e rëndësishme, për birin e Xhevat Muqës, ditëlindja e 20-të ishte shumë e veçantë dhe në plot kuptimin e fjalës e mbushur me befasi!

Kjo sepse ndonëse i riu kishte kërkuar nga i ati për dhuratë një palë syze, prindi kosovar ka vendosur që atë ta befasojë me një veturë të re tek Auto Mita – më saktësisht me një Renault Megane.

Siç edhe mund ta shihni në videon e mëposhtme, i riu vërtet se befasohet dhe ndihet tejet i lumtur për dhuratën.

Artikull i sponzorizuar

The Victor vjen me këngë të re “Got U”

Të tjera