Ekonomi

KEDS riparon rrjetin, paralajmërohen ndërprerje të rrymës

KEDS riparon rrjetin, paralajmërohen ndërprerje të rrymës
17:40 | 17 Qershor 2020

Arsyeja: Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit.

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10KV Hjakobille (Kodi: 14016004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjore 10(20) kV.

2.

Në TS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Fabrika e kasetave (Kodi: 19000039085) nga ora 11:00 – 15:00.

Vendet: rr.Nekibe Kelmendi (nje pjese) dhe rr.Richard Hollbrooke.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

3.

Në TS 35/10 kV Fushë Kosovë do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Besart Mikullovci “MAB” sh.p.k (Kodi: 15018020195) nga ora 11:00 – 14:00.

Vendet: rr.Xhemajl Mustafa (një pjesë) dhe rr.17 Shkurti (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i omanit 0.4 [kV].

4.

Në TS 35/10 kV Fushë-Kosovë do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Faik Kastrati N.T.SH.”EURO-LONI””MAB”Sh.P.K (Kodi: 15018003194) nga ora 11:00 – 14:00.

Vendet: Faik Kastrati dhe Euro Loni.

Arsyeja: Ndërrimi i omanit 0.4 [kV].

Gjakovë

1

TS 35/10 kV Malisheva do te ndërprehet:

Dalja 10kV Bellanica (kodi: 82082005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dh Temeqinë.

Arsyeja: Përforcim i shtyllës së tensionit të mesëm në fshatin Ngucat.

Ferizaj

1.

TS 110/6 kV Sharrcemi do të ndërprehet:

Dalja 6kV Glloboçica (kodi: 42000002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet Glloboçica, Rezhacë, Gorancë, Hunel, Meliqët, Bravët, Lagja Kollomoqe, Fabrika e Suxhukut, Seqishtë, Krivenikë, Gurthyesit Guri i bekuar dhe AKRO.

Arsyeja: Ndërrim i shtyllave dhe shtrëngimi i përçuesve.

Pejë

1.

TS 35/10 kV Kline do te ndërprehet:

Dalja 10kV Jagoda (kodi: 52000105) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshati Jagodë, Budisallcë, Stublla, Lutogllava dhe Tërsteniku.

Arsyeja: Pastrim i trasesë së largpërçuesit, ndërrimi i izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gllareva (Kodi 52000009) nga ora 13:00 deri në ora 15:00

Vendet: Dresniku, shkolla, Benita kompani, Gllareva1, Veselajt 2,3,4, Morinët 5 shkolla, Rixheva1 dhe 2, Stapanica 2, Zabërgja, Çabiqi1,2 dhe 3, Gllarevë Antena e Ipko-s, depo M. Jaha, Mirusha transport dhe Lagjja Buzhala.

Arsyeja: Vendosja e Grupit Matës kontrollues.

Prizren

1.

Nga TS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hoqa e Qytetit (Kodi: 30035005) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00.

Vendet: Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë, Afariste: Resturant “Kështjella”,”Pompa Benzines Zhuri”, Betoniera “Vëllezërit e Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit”, Vlashna “Fanaj Petroll”.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë së LP, ndërrimi i izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stacioni Hekurudhor (Kodi: 73000004) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Shtitaricë, Dalak, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balincë, Oshlan, Duboc, Galicë, Beçiq dhe Brusnik.

Arsyeja: Vendosja e distancuesve ndërmjet përçuesve, shtrëngimi i përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve.

19.06.2020

Punime sipas projekteve investive

Prishtinë

1.

Në TS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Fabrika e kasetave (Kodi: 19000039085) nga ora 11:00 – 15:00.

Vendet: rr.Nekibe Kelmendi( një pjesë) dhe rr.Richard Hollbrooke.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

Peja

1.

NS 35/10 kV Klina do të ketë ndërprerje totale nga ora (Kodi: 52000101,002,003,004,005) 10:00 – 16:00.

Vendet: Lagjja Somoni, rr. Jusuf Gërvalla, Sheshi Nëna Tëreze, Sheshi Faruk Elezi, rr. Drini i Bardhë, Qendra e Regjistrimit civil, rr. Abedin Rexha. rr. Elena Gjika, Motel Nora, rr.e Gjimnazit, Spitali Nëna Tëreze, Shkollat e mesme “Luigj Gurakuqi” dhe “Fehmi Agani”, Lagjja Perlina, Lagjja Haxhaj, Guri I Zi, Mirusha, Sepereacion Boksit,Lagj.Nora, Lagj Foniqi, Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiqi, Grabanica, Dollova, Qeskova, Kpuzi, Volljaku, Sferka, Jagoda, Budisallca, Stublla, Lutogllava, Tersteniku dhe TS Mahalla.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-s, faza e tretë.

19.06.2020

Punime me kërkesën e palëve te treta

Prishtinë

1.

TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J19 Semitronix (Kodi 10000012) nga ora 13:00 deri në ora 17:00

Vendet: Simetronix, Pompa Trikom, TSB Nisret Krasniqi, Lesna, Interex, Petrit Deshishku dhe Intercoop.

Arsyeja: Vazhdimi i kabllos nëntoksore në rrjetin e tensionit 10 kV.

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera