Lajme

KEDS me punime në rrjet, paralajmërohen ndërprerje të rrymës

KEDS me punime në rrjet, paralajmërohen ndërprerje të rrymës
16:57 | 07 Korrik 2020

KEDS-i ka njoftuar se mund të ketë ndërprerje të rrymës si shkak i punimeve në rrjet, raporton Front Online.

 

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

08.07.2020

Peja

1.

TS 35/10 kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dobrusha (kodi: 50052001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrushë e Epërme, Staradran, Elshan, Berishëa, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe të Epërme dhe Ruhot.

Arsyeja: Pastrimi i rrjetit, ndërrimi i shtyllave dhe izolatorëve.

Mitrovica

1.

TS 110/10 kV Mitrovica ll do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ibër-Lepenci (kodi: 70000012) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Hakif Bislimi, Kemajl Loshi, Shaip Kalludra, Ali Fejzullahu, Shaban Idrizi, Elmaz Peci, Hoxhë Hasan Tasini, Gani Hajra dhe fshatrat: Zhabar i Ulët dhe i Epërm, Shipol dhe Lushtë.

Arsyeja: Riparimi dhe ndërrimi i urave.

2.

TS 110/10 kV Mitrovica ll do të ndërprehet:

Dalja 10kV Koshtova (kodi: 70000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Koshtovë, Vinarcë i Ulët, Vinarcë i Epërm, Gushafcë, Koprivë, Broboniq dhe Gradevci.

Arsyeja: Ndërrimi i urave dhe i bazave të siguresave.

Punime në projekte investive

09.07.2020

Prishtinë

1.

Në NS 110/10 kV Prishtina 7 nga dalja 10 kV Fabrika e Kasetave do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Fabrika e Kasetave (Kodi: 19000039085) nga ora 11:00 – 15:00.

Vendet: Rr.Nekibe Kelmendi (një pjesë) dhe rr.Richard Hollbrooke.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

2.

Në TS 35/10kV Besia do të ketë ndërprerje totale nga ora (Kodi 14000010) 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Prugovci-1 (te Villa Natyra, Vërbovcët, Lupçin e Poshtëm, Vranidolli, Tenezhdolli, Kazerma e FSK-së në Vranidoll, Barilevë- Lecët, Te kanali- Besi, Leban- te baza 1, Prugovc- Extra Dragusha, Leban- Dobratiqët, Besi- Ambulanca 1, Rimanishtë, Betoniera private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zeniti, Jaha Company, Prugovc- Zuqollët dhe Ibër- Lepenci.

Arsyeja: Ndërrimi i motorit të ndërprerësit të fuqisë.

3.

Në TS 220/10 kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qendra Shkollore (Kodi 16100009) nga ora 13:30 deri në ora 14:30

Vendet: Shkolla e mesme, Koroticë, Sankovc, Fushtic, Florim Kurrumeli Gllanasellë.

Arsyeja: Rregullimi i ndarësit të tokëzimit.

4.

Në TS 220/10 kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drenasi 2 (Kodi 16100002) nga ora 14:30 deri në ora 15:30

Vendet: Drenas (një pjesë), Lagjja e Feroniklit, Çikatovë e Vjetër (TS Morinët).

Arsyeja: Rregullimi i ndarësit të tokëzimit.

5.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva nga dalja 10kV Podujeva 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Blakqorët (Kodi: 14000001005 ) nga ora 10:00 – 16:00.

Vendet: rr.Skënderbeu te Blakqorët.

Arsyeja: Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina.

Ferizaj

1.

Në TS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lipjan-Qendra 2 (Kodi 41000019) nga ora 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Lipjan, qyteti- një pjesë.

Arsyeja: Rregullimi i pozicionit të ndarësit të linjës.

2.

Në TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drejtimi I Qytetit (Kodi 40000001) nga ora 13:30 deri në ora 14:30

Vendet: Qyteti (një pjesë), rr. Rexhep Bislimi, rr. Hasan Prishtina, TS Pylltaria dhe Grupi i Bizneseve.

Arsyeja: Rregullimi i pozicionit të ndarësit të linjës.

3.

Në TS 35/10 kV Ferizaj ll do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kosovatransi (Kodi 40041004) nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Policia, Prokuroria, Viva Fresh, ETC, ndërtesa e TMK.

Arsyeja: Identifikimi i kabllove të tensionit 10kV.

4.

Në TS 35/10 kV Ferizaj l do të ndërprehet:

Degzimi 10/0.4 kV Gjon Sereçi (Kodi 40040002032, 40040002011, 40040002012, 40040002022) nga ora 09:00 deri në ora 11:30

Vendet: rr.Gjon Sereçi- një pjesë.

Arsyeja: Bartja e konsumatorëve nga njëri trafostacion në tjetrin.

Gjilani

1.

Në TS 35/10 kV Gjilani lll do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Përlepnica (Kodi 60062002) nga ora 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Prelepnica Progres, Tafa, Pro Eng, Remi, Kosova Komerc, Kafja e Bunarit, Evropa, Sera, TS Privat fshati Kmetovc Kabi, Planeti, TS Repetitori – Maja e Gjelbërt, Prelepnica, Kosaqi, Silova, dhe Muhaxheri.

Arsyeja: Rregullimi i ndërprerësit të fuqisë.

Gjakova

1.

TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qendra (Kodi: 81000002) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00

Vendet: rr.Abedin Tërbeshi, rr.Ali Ibra, rr.Ferhat Binishi (një pjesë), rr.Ismail Qemali, rr.Marin Barleti, rr.Mazllum Lakuci, rr.Mbretëresha Teuta, rr.Nënë Tereza, rr. Përmet Vula (një pjesë), rr.Petro Nini Luarasi, rr.Rruga Tirana, rr.Skënderbeu (një pjesë), rr.Tefik Çanga dhe rr.Vëllezrit Frashëri.

Arsyeja: Demontimi i kabllos 26,27.

Pejë

1.

Në TS 110/10kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Onix-i (Kodi 54000003) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Durrave Hysenajt, Tomoci – Kushtrimi, Dobrushe Xhamia, Dobrusha e Mesme, Te Drejtoria, Lubovë – Ademajt, Lubovë Kulla, Carralluka, Carralluka 2, Korabi, Blinda Banje, Lagjja e Re Banjë, Banjë Minoritetet, Onixi, Kulla, Lagjja Delibeg dhe Centali Solar ONIX.

Vërejtje: Nga kjo dalje furnizohet BRE Centrali Solar Onix.

Arsyeja: Kyçja e LP 10kV Onix në NS 35/10kV Gurakoci.

2.

Në TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qendra Industriale (Kodi 52000010) prej orës 11:00 deri në ora 11:30 dhe prej orës 16:30 deri në ora 17:30

Vendet: AMO FOODS, Agroelita shpk.

Arsyeja: Largimi i urave 10 kV për ndërrimin e panelit të tensionit të ulët.

3.

Në TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10/0.4 kV TS Agrobutrinti (Kodi 52000010003) prej orës 11:00 deri në ora 17:30

Vendet: TS Agrobutrinti.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera