Ekonomi

KEDS me punime në rrjet, paralajmërohen ndërprerje të rrymës

KEDS me punime në rrjet, paralajmërohen ndërprerje të rrymës
18:06 | 02 Korrik 2020

KEDS ka njoftuar se këto janë punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit.

03.07.2020

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Gjilan

1.

Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gërmova (Kodi: 61067003) prej orës 10:00-14:00

Vendet: Gërmovë, Germovë e Ulët, Sodovinë, Pompa Lindi, Mobilieria, Plastika, Remniku i Ri, Goshicë Kulla dhe Vërbani.

Arsyeja: Ndërrimi i bazave të siguresave 10kV (TS-044), vendosja e shkarkuesve 12kV (ts-043 dhe ts-033) dhe ndërrimi i siguresave 10kV – me tel (ts-044. ts- 049, ts-046, ts-034 dhe ts-053).

Pejë

1.

NS TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vrella (Kodi: 54000002) prej orës 08:00-09:30

Vendet: Cerrcë, Lubozhdë, Vrellë dhe Stupe.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve në Studenicë afër pompave.

04.07.2020

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit nga Policia e Kosovës

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Badovci (kod:100140) do të ketë ndërprerje totale prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci, Hajvalia, Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Ibër Lepenci, Lindja, Minierat Kishnicë, Bejta komerc Kishnicë, Minierat Kishnicë Trepçë Novobërdë, Pompa për Ujësjellës Badovc, Janjevë, Shashkovc, Akllapi, Tërbuvci Gushterica e Epë rme Shushica. Metaliku-Janjevë dhe Ibër-Lepenci.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

2.

TS 35/10kV Prishtina II (kod:100100) do te ketë ndërprerje totale prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Enti Higjenik, Spitali Amerikan, Forenzika TMK-1, Furra-Zona industriale, Don Bosko, Policia, Rruga Dervish Hima (një pjesë e lagjes Kalabria – banesat e Arabëve), Veterniku I, Lagjja Emshiri (një pjesë, Objekti i ish- Tjerrtores, IPKO, Drejtoria-Batllava dhe Exlusivi.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

3.

TS 35/10kV Fushë Kosova (kod:150180) do të ketë ndërprerje totale prej orës 12:00 deri në ora 13:00.

Vendet: Vragolia, Pozhegu, Apollonia, Albanat, Miradia, Zona Industriale Vragoli dhe Bardhi i Madh.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

04.07.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Sekiraqa-Mulliri (Kodi: 14000009073) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: Sekiraqa dhe Mulliri.

Arsyeja: Vendosja e kabllos së re në trafostacin dhe energjizimi i saj në projektin “Sekiraqa Mulliri ” LOT 7.

Prizren

1.

NS TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komuna Mamushë (Kodi: 30034005) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Mamushë, Rizam Mulliri, Riza Holding, Sërbicë e Ulët I, Serbicë e Ulët II, Lagjja Medvec dhe Pompat e Ujit.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të vjetruara të tensionit të mesëm në Mamushë afër Varrezave.

05.07.2020

Punime në projekte investive

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Peja II (kod:500510) do të ketë ndërprerëje totale prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lagjja Shaban Spahija, 2 Korriku, Jarina nga dalja Shtëpia e Kulturës, Jarina-Dukagjin, Asllaqeshma 1 dhe 2, rr.Visar Kelmendi, lagjet: Dugjagjini, Puhovci dhe Muharrem Shala, Vëllazërim-Bashkimi, 17 Nëntori, Shurdhmemect; Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqishta 1, Drelaj 2, Bregu Kuqishtë, Gjimnazi, Kisha Ortodokse, Lidhja rezervë TS-7/2, KFOR-i italian, KFOR-i argjentinas, Spitali, Pompat e ujit, Kisha Katolike, Ambulanca e stomatologjike, Dukagjini 1, TS 5 dhe Dukagjini 2.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-s.

06.07.2020

Punime në projekte investive

Pejë

1.

TS 35/10kV Isniqi (kod:530570) do të ketë ndërprerje totale prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Gani Imeraj, “Lika Trade” Sali Likaj, Isniq- Zukaj dhe Januzaj, Farika e pompave, Parketarja, Demehalilët I, Demehalilët II, Ntp Stina Sadik Gjikokaj, Bletaria, Pushimorja e femijëve dhe fshati Hulaj, Manastiri i Deçanit dhe Kaqoraj Beton.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-s.

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ballovc (Kodi 14000008) nga ora 08:30 deri në ora 16:30

Vendet: Surkishi, Lladofci, Sfeqël, Dumosh, Shajkovc, Surdull, Herticë, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica.

Arsyeja: Dislokimi i trasnformatorit së bashku me orman – Shtrirja e përçuesit të LP të ri me pajisjet përcjellëse.

04.07.2020

Punime nga KOSTT-i

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 6 do të ketë ndërprerje totale:

NS 110/10kV Prishtina 6 (Kodi:191000) prej orës 01:00 deri ne ora 06:00

Vendet: Qytetza Pejton 2. RTK, Kuvendi, Fakulteti Fizolofik, Objekti C7 dhe Ulpiana, Lagja Dardani te Santeja, Lagjja e Muhaxherëve, Lagjja Kurrizi 1, Dardania B II, Hoteli Grand, Qendra, Rr.Fazli Grejçevci te Burgu, Ndërtesa e PTK-së, Termokosi, Ulpiana, Mikro III, Bena-af-i,një pjesë e Bregut të Diellit dhe Qendra Tregtare.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të sigurisë gjatë ndërrimit të lidhjeve në kthinat 10 kV.

04.07.2020

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Skivjan (Kodi 80080009) nga ora 09:00 deri në ora 09:30

Vendet: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë (një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjan.

Arsyeja: Kyçja e trafostacionit të ri 10/0.4kV.

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera