Bota/Rajoni

Kalon 100 mijëshen numri i të vdekurve nga Covid-19 në Amerikën Latine dhe Karaibe

Kalon 100 mijëshen numri i të vdekurve nga Covid-19 në Amerikën Latine dhe Karaibe
09:08 | 24 Qershor 2020

Numri i të vdekurve nga koronavirusi në Amerikën Latine dhe në Karaibe tashmë ka kaluar 100 mijë.

Sipas Johns Hopkins University, mbi gjysma e rasteve të vdekjeve janë raportuar në Brazil, aty ku numri i rasteve vazhdon të jetë prej më së larti në botë, duke pasë përpara vetëm SHBA-në.

Amerika Latine tani është duke raportuar numër më të shtuar të rasteve ditore se sa Evropa dhe SHBA.

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera