[wp-story]

Front TV

Jakup Krasniqi tregon nëse do ta pranonte ofertën për ministër të Arsimit

Jakup Krasniqi tregon nëse do ta pranonte ofertën për ministër të Arsimit
23:29 | 17 Qershor 2020

Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nisma-s Socialdemokrate, Jakup Krasniqi në një intervistë për Front Online, ka thënë se është bërë praktikë e Qeverive që të mos përzgjedhin persona adekuat në krye të ministrive të caktuara.

“Duke pasur parasysh që nuk është krijuar kultura, që kryeministrat të kërkojnë njerëz që me të vërtetë dëshirojnë që të jenë në shërbim të publikut, sepse politika e ka një qëllim, që politika dhe njerëzit që duan të merren me politikë, duhet ta dinë së pari se ata po e marrin një detyrë, dhe një përgjegjësi për të qenë në shërbim te publikut. Kur politika nuk vihet në shërbim të publikut, atëherë publiku i ka pakënaqësitë e tij, siç edhe po i shohim të gjithë”, ka thënë ai.

Krasniqi: Roli i Thaçit në bisedime i pafavorshëm, foli për kufijtë

Por se a mund ta shohim ndonjëherë, Krasniqin në këtë pozitë, i njëjti theksoi se e tëra varet nga zhvillimet.

“Varet nga zhvillimet dhe nga mënyrat se si partitë politike komunikojnë me ta, varet se vërtetë, njeriu që e merr përgjegjësinë kryesore në institucionet e Kosovës, sa e ka vullnetin për të pasur në kabinetin e tij njerëz që duan t`i shtyjnë proceset, ndryshe nga ajo që është qeverisur deri më tani”, ka deklaruar Krasniqi për Front Online.

“Petrol Company” ndihmon më shumë se 200 familje për festën e Fitër Bajramit (VIDEO)

Të tjera