Lifestyle

Ilaçi më i mirë për djegien nga dielli tashmë është në kuzhinën tuaj

Ilaçi më i mirë për djegien nga dielli tashmë është në kuzhinën tuaj
11:39 | 26 Qershor 2020

Pasi kaloni një ditë në plazh ka shumë mundësi të përjetoni një djegie të pa dëshiruar.

Për fat të mirë zbutjen e dëmeve dhe dhimbjeve mund ta gjeni në një element kuzhine që me siguri tashmë e keni në dollapin tuaj: mjalti.

Mund të jetë e çuditshme të përdorni mjaltë për ndonjë gjë tjetër përveç ëmbëlsimit të ushqimit dhe pijeve, por është një ilaç shtëpiak për problemet e lëkurës si djegiet nga dielli, falë vetive të tij shëruese.

Një studim tregon se si mjalti vepron si një anti-bakterial, anti-inflamator, antioksidant dhe dezinfektues kur aplikohet në mënyrë natyrale.

Mund të jetë pak i çrregullt si proces, por ia vlen kur të ndjeheni që nxehtësia e dhimbshme fillon të zbehet menjëherë! Përkundër shkëlqimit fillestar, është gjithashtu me të vërtetë e lehtë të lahesh në dush.

Ju mund ta lini mjaltin për aq kohë sa dëshironi përpara se ta shpërlani, por duke i dhënë së paku 15 – 30 minuta do të siguroheni që me të vërtetë bën punën.

Vetëm 60 euro kap ofertën Al Inclusive të “Sharr Travel” në Aqua Fafa

Të tjera