Sport

Iku nga shkolla dhe mori autobusin e tifozëve të Benficës, historia e veçantë e tifozit që bëri tifo për Bayernin

Iku nga shkolla dhe mori autobusin e tifozëve të Benficës, historia e veçantë e tifozit që bëri tifo për Bayernin
11:34 | 21 Tetor 2021

Futbolli është një pasion për të cilin tifozët shpesh bëjnë edhe çmendurira vetëm për të mbështetur skuadrën e tyre të zemrës apo idhujt në fushën e lojës.

Një aventurë e vërtetë ka qenë historia e një tifozi të pranishëm në shkallë e stadiumit të Benfikës.

Djaloshi nga Porto ka lënë shkollën dhe ka hyrë në të njëjtin autobus me tifozët e skuadrës nga Lisbona, por në fund… ka brohoritur me zemër për Bajernin e Mynihut.

“Sot nuk isha në klasën time. Jam nga Porto, jo nga Lisbona. Erdha këtu me një autobus të tifozëve të Benfikës. Kam rrezikuar jetën time për ju, ju lutem fitoni“, ishte pankarta që mbante në duar tifozi portugez. Ky i fundit ka tërhequr edhe vëmendjen e Nuerrit, i cili i ka zbukuruar edhe më shumë mbrëmjen duke shkrepur një foto me të.

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera