[wp-story]

Lajme

IKSHPK uron fillimin e vitit të ri shkollor, kërkon zbatim të rregullave për të ruajtur shëndetin

IKSHPK uron fillimin e vitit të ri shkollor, kërkon zbatim të rregullave për të ruajtur shëndetin
14:27 | 13 Shtator 2020

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik në Kosovë ka uruar vitin e ri shkollor, transmeton Front Online.

Nga IKSHPK është kërkuar të zbatohen rregullat te reja në shkollë për ruajtjen e shëndetit.

Njoftimi i IKSHPK:

Instituti Kombëtar i uron të gjithë nxënësve dhe mësimdhënësve vitin e ri shkollor 2020/2021, duke rekomanduar zbatimin e rregullave te reja në shkollë për ruajtjen e shëndetit.
Instituti Kombëtar është në mbikqyrje të vazhduar të situatës epidemiologjike e në veçanti prioritet e ka shëndetin e fëmijëve.
Çdo shkollë do ta përcjellë shëndetin e çdo nxënësi përmes Task Forcës së saj dhe Task Forcës komunale duke bërë të mundur identifikimin në kohë reale.
Çdo rast i dyshimtë i sëmundjes te fëmijët do të hulumtohet dhe gjurmohet menjeherë.
Shëndet të gjithëve!

“Graniti” hap showroom-in e dytë në Prishtinë (VIDEO)

Të tjera