[wp-story]

Lajme

Hoxhaj për Engel: Autoritet i pazavendësueshëm politik dhe moral për të vërtetën e shqiptarëve në botë

Hoxhaj për Engel: Autoritet i pazavendësueshëm politik dhe moral për të vërtetën e shqiptarëve në botë
08:47 | 03 Janar 2021

Kandidati për kryeministër nga Partia Demokratike e Kosovës, Enver Hoxhaj, ka nisur ditën e sotme me një falenderim ndaj kongresmenit Eliot Engel.

Hoxhaj, është shprehur përjetësisht falenderues ndaj mikut të madh të shqiptarëve Eliot Engel, i cili ka deklaruar se nuk do të kandidojë më që të jetë pjesë e Kongresit Amerikan.

Kreu në detyrë i Partisë Demokratike të Kosovës, shtoi se Engel është autoritet u pazavendësueshëm politik e moral për të vërtetën për Kosovën dhe shqiptarët në Amerikë e më gjerë.

“Përjetësisht falenderues ndaj mikut të madh të shqiptarëve Eliot Engel! 🇽🇰🇺🇸 Autoritet i pazavendësueshëm politik dhe moral për të vërtetën për Kosovën dhe shqiptarët në Amerikë dhe më gjerë!”.

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera