Lajme

Hoti pas arrestimeve të EULEX: Drejtësia është mbi të gjitha, duhet respektuar plotësisht

Hoti pas arrestimeve të EULEX: Drejtësia është mbi të gjitha, duhet respektuar plotësisht
14:01 | 26 Shtator 2020

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka reagaur pas arrestimeve të djeshme të bëra nga EULEX. Hoti në shkrimin e tij thekson se Qeveria e Kosovës beson se drejtësia është mbi të gjitha, dhe se duhet respektuar plotësisht. Ai tutje shton se Qeveria e Republikës së Kosovës e njeh si të pa tjetërsueshëm qëllimin e pastër e të shenjtë të popullit të Kosovës në luftën për liri.

“Qeveria e Republikës së Kosovës konsideron se veprimet e Dhomave të Specializuara burojnë nga detyrimet dhe përgjegjësitë e tyre ligjore dhe kushtetuese, dhe duhet konsideruar si veprime të pavarura të drejtësisë” shkruan Hoti në Facebook.

Postimi i plotë:Qeveria e Republikës së Kosovës konsideron se veprimet e Dhomave të Specializuara burojnë nga detyrimet dhe përgjegjësitë e tyre ligjore dhe kushtetuese, dhe duhet konsideruar si veprime të pavarura të drejtësisë.

Qeveria e Republikës së Kosovës beson se drejtësia është mbi të gjitha, dhe se duhet respektuar plotësisht.Po ashtu, Qeveria e Republikës së Kosovës e njeh si të pa tjetërsueshëm qëllimin e pastër e të shenjtë të popullit të Kosovës në luftën për liri.

EKSKULZIVE: Art Motion dhe Klan Kosova fitojnë të drejtën televizive të Superligës, Ligës së parë si dhe Kupës së Kosovës 

Të tjera