Lajme

GVL “Llapusha” nis ndërtimin e parkingut te varrezat e Tërpezës së Malishevës

GVL “Llapusha” nis ndërtimin e parkingut te varrezat e Tërpezës së Malishevës
14:11 | 29 Qershor 2020

Grupi i Veprimit Lokal (GVL) “Llapusha” në Malishevë, ka filluar realizimin e projektit për ndërtimin e parkingut përreth varrezave në fshatin Tërpezë të Malishevës.

Sipas koordinatorit të projektit, Halit Mazrekut, “Qëllimi kryesor i GLV-ve është që të kontribuojë në zhvillimin ekonomik të zonave rurale, duke i ofruar përkrahje komunitetit rural për përgatitjen dhe zbatimin e strategjive zhvillimore në bashkëpunim të ngushtë me komunitetin lokal”.

Ndërtimi i parkingut tek varrezat e fshatit Tërpezë financohet nga GVL “Llapusha” me rreth 60 për qind të shumës së projektit, 20 për qind pas përfundimit e mbulon Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, në kuadër të strategjisë për zhvillim rural. I tërë projekti kap një shumë prej 4 mijë e 953 euro.

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera