Bota/Rajoni

Gruaja me ngjyrë tërhiqet në tokë nga tre roje në një stacion treni në Paris – e njëjta ishte shtatëmuajshe shtatzënë

Gruaja me ngjyrë tërhiqet në tokë nga tre roje në një stacion treni në Paris – e njëjta ishte shtatëmuajshe shtatzënë
18:09 | 23 Qershor 2020

Një grua me ngjyrë – shtatëmuajshe shtatzënë, tërhiqet në tokë nga tre roje hekurudhore në një stacion treni në Paris të Francës.

“Lirojeni, ajo është shtatzënë”, bërtiti partneri i saj, ndërsa oficerët e vendosën atë në tokë, të martën e kaluar.

'I did not insult them, I did not hit them, I don't understand why they tackled me to the floor,' she said. 'Every time I see this footage, I have to cry. I see the images in my head.' 'I did not insult them, I did not hit them, I don't understand why they tackled me to the floor,' she said. 'Every time I see this footage, I have to cry. I see the images in my head.'

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, arrestimi i saj nga agjentët e kompanisë në Francë, ka nxitur reagime në kryeqytet, derisa vendi është në protesta për shkak të brutalitetit të policisë.

Lidhur me këtë rast, oficerët kishin thënë se gruaja i kishte pështyrë ata, dhe e njëjta nuk pranoi të barte maskën, për t’u mbrojtur nga pandemia e coronavirusit. /Telegrafi/

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera