Lajme

Gratë e dhunuara në Kosovë thonë se kriminelët serbë po shkelin mbi drejtësi

Gratë e dhunuara në Kosovë thonë se kriminelët serbë po shkelin mbi drejtësi
21:13 | 17 Korrik 2020

Gjatë luftës në Kosovë jo vetëm që u vranë dhe masakruan 12 mijë persona, në mesin e të cilëve mijëra fëmijë, por mbeten të zhdukur sot e asaj dite mbi 1600 persona.

Plagë e hapur mbeten edhe gratë e dhunuara të cilat ende e kujtojnë tmerrin që kanë përjetuar nga përdhunuesit e regjimit serb.

Për këto krime nuk u dënua asnjë serb, madje ata për të cilët u dëshmua edhe në gjykata e madje edhe në senat amerikan.

Ato thonë se as UNMIK’u e as EULEX’i përveç deklaratave nuk bën asgjë për vënien e drejtësisë për dënimin e kriminelëve serbë.

Pamjet në videon në vazhdim janë të rënda.

Më mirë në Kosovë se në Gjermani

Të tjera