Bota/Rajoni

Gjendja e rrugëve në Maqedoninë e Veriut

Gjendja e rrugëve në Maqedoninë e Veriut
09:14 | 30 Qershor 2020

Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet pa ndalesa dhe nëpër korsi të thata.

Intensiteti i komunikacionit jashtë mjediseve urbane është mesatar, ndërsa në kalimet kufitare nuk ka pritje të gjata.

Lidhja Auto-moto e Maqedonisë rekomandon pështatje të shpejtësisë, respektim të sinjalizimeve dhe vozitje të kujdesshme, sidomos në rrugët ku ka mundësi për rëshqitje të dheut.

Me vendim të Qeverisë nga 26 qershori janë hapur kufijtë tokësor, ndërsa nga 1 korriku do të hapen edhe aeroportet.

Natën e Kurban Bajramit Petrol Company shpërndan 40 pako ushqimore për fëmijët jetim në Kosovë

Të tjera