Lajme

Prince Caffe: Hape dhe fito preminë kryesore, çdo muaj nga një Fiat 500

Prince Caffe: Hape dhe fito preminë kryesore, çdo muaj nga një Fiat 500
16:20 | 27 Tetor 2021

Prince Caffe është përkujdesur që gjithmonë konsumatorët e saj t’i shpërblej edhe me dhurata përveq shijes së veqantë që i’u jep kafeja.

Këtë herë Prince Caffe ndau makinën e parë dhuratë të tipit FIAT 500  për fatlumen Shkurte Osmani nga Prishtina.

Veturë luksoze, komode, e përshtatshme e me shpenzime të vogla.
Ajo shpjegon se sa ndjenjë e veçantë ishte momenti kur gjeti kuponin në paketimin e kafes 200gr. Ajo u befasua me shpërblimin për veturë të re.

Prince Caffe nuk ndalet asnjëherë së befasuari dhe së dhuruari ndjenja të veçanta konsumatorëve të vet duke marrë parasysh edhe ndjenjën kur shijojnë një filxhan kafe të nxehtë.
Ndërkaq, Prince Caffe ka ende shpërblime per konsumatorët besnik të saj sepse vetëm një veturë është dhuruar e ne rend janë edhe 7 te tilla që presin fituesit fatlum.
Perveç veturave në lojë janë edhe shumë shpërblime te tjera, në mesin e tyre edhe para të gatshme.

Hape dhe fito preminë kryesore, çdo muaj nga një Fiat 500.

Petrol Company sërish troket në dyert e Shtëpisë së Pleqve për Ramazan

Të tjera