Front TV

Flasin nga Vetëvendosja, tregojnë se a do ta votojnë rishikimin e buxhetit

Flasin nga Vetëvendosja, tregojnë se a do ta votojnë rishikimin e buxhetit
00:04 | 26 Qershor 2020

Qeveria e Kosovës ditë më parë e ka bërë edhe rishikimin e buxhetit për vitin 2020-të të cilin e ka dërguar në Kuvendin e Kosovës për votim.

Lidhur me këtë deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Eman Rrahmani, tha se kjo parti nuk do ta voton rishikimin e buxheti, pasi që siç tha ai, iniciativat e tilla e dëmtojnë buxhetin e vendit.

“Në mbledhjen e fundit kanë provuar ta fusin në rend të ditës rishikimin e buxhetit mirëpo deklarimi ynë ka qenë kundër d.m.th. për shkak se është dashur shmangie nga procedura me 2/3 e votave dhe as aty nuk i kishin votat mandej nuk i kishin as  votat të cilat i kishin për ratifikimin e marrëveshjeve, nuk do të mbështesim iniciativa të tilla të cilat mendojmë se do ta dëmtojnë buxhetin nga një qeverisje ilegale”, tha ai për Front Online.

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera