Kupa e Botës

Flamuri i Kosovës me ngjyrat serbe në zhveshtore, FIFA me dënim qesharak për Serbinë

Flamuri i Kosovës me ngjyrat serbe në zhveshtore, FIFA me dënim qesharak për Serbinë
17:24 | 07 Dhjetor 2022

Komisioni disiplinor i Federatës Ndërkombëtare të Futbollit (FIFA) gjobiti Serbinë me 20 mijë franga zvicerane për shkelje të nenit 11 të Kodit Disiplinor të FIFA-s dhe nenit 4 të Rregullores së Kupës së Botës FIFA 2022 në lidhje me flamurin skandaloz të shfaqur në dhomën e zhveshjes pas ndeshjes kundër Brazilit.

Gjegjësisht, pas ndeshjes kundër Brazilit, në dhomën e zhveshjes të cilën e shfrytëzon përfaqësuesja e Serbisë, është varur një flamur me hartën e Kosovës të lyer me ngjyrat e flamurit serb, me sloganin: “Jo dorëzim”, shkruan FrontOnline.

Ky dënim i FIFA-s është vetëm për shkak të flamurit skandaloz të Serbisë të shfaqur në dhomat e zhveshjes.

Serbia pritet të dënohet edhe për fyerjet e trajnerit serb dhe tifozëve serbë të cilët fyen shqiptarët./FrontOnline/

8 Marsi në Park Hotel & Spa – Që t’i të ndjehesh si Mbretëreshë ….

Të tjera