[wp-story]

Lajme

Fermeri i revoltuar me ministrin e Bujqësisë, Besian Mustafa (Foto)

Fermeri i revoltuar me ministrin e Bujqësisë, Besian Mustafa (Foto)
11:38 | 18 Qershor 2020

Vonesa e pagesave të subvencioneve që realizohet nga ministria e Bujqësisë, ka bërë një fermer që nga pakënaqësia të shkoj te objekti i kësaj ministrie të protestojë në njëmënyrë të veçantë, raporton Front Online.

Ai me traktorin e tij që sipër kishte ushqim për kafshë, ka hedhur këta të fundit në oborrin e objektit të ministrisë së Bujqësisë.

Sipas burimeve të Front Online revoltimi i fermerit vjen pas disa ankesave që ai kishte bërë në këtë ministri dhe nuk kishte arritur të marrë përgjigje. /FrontOnline/

Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market

Të tjera