Zgjedhjet Lokale

Ferizaj më në fund do ta zgjidh problemin e ujit

Ferizaj më në fund do ta zgjidh problemin e ujit
22:44 | 22 Shtator 2021

Kandidatja për kryetare të Ferizajt nga radhët e LDK-së, Sibel Halimi. Ka prezantuar zgjidhjen e problemit të ujit të pijshëm në Ferizaj.

Përmes ndërtimit të Digës me 30 metra lartësi e 70 metra gjerësi në Pleshinë, do të zgjidhet përfundimisht problemi i ujit të pijshëm në qytetin e Ferizajt.

Aty do të grumbullohen ujërat e lumit Nerodime, prockës së Nikës, prockës së Sylës dhe Pukës.

Postimi i plotë i kandidates për kryetare të Ferizajt, Sibel Halimi:

“Ferizaj meriton ujë të pijshëm Diga e cila do të ndërtohet në Pleshinë do të zgjidh problemin e ujit për qytetin e Ferizajt #Ferizajemeriton”

 

1 abonim, 3 paisje, 240 kanale shqip – NimiTV në gjithë Evropën për vetëm 99.90€ për 12 muaj

Të tjera