Lajme

Është kërkuar që fytyra e Idriz Seferit të gdhendet në Grykën e Kaçanikut, kjo është një ide se si do të dukej

Është kërkuar që fytyra e Idriz Seferit të gdhendet në Grykën e Kaçanikut, kjo është një ide se si do të dukej
14:58 | 18 Qershor 2020

Një grup i veprimtarëve tash e disa kohë kanë kërkuar që fytyra e heroit kombëtar, Idriz Seferi të gdhendet në shkëmbinjtë e Kaçanikut.

Kjo pasi që prej kohësh është kërkuar një përmendore e denjë për figurën e tij.

E dikush ka dalë me këtë ide, madje është ofruar edhe një pasqyrë se si do të dukej figura e Idriz Seferit e gdhendur në Grykën e Kaçanikut.

Kujtojmë se ide të tilla janë realizuar edhe më parë.

Mali Rushmore  në SHBA, është i njohur në mbarë botën për shkak se skulpturat e 4 Presidentëve të SHBA-së janë portretizuar në maje të malit. Skulptura filloi ndërtimin në vitin 1927, dhe ështe e lartë 18 metra.

8 Marsi në Park Hotel & Spa – Që t’i të ndjehesh si Mbretëreshë ….

Të tjera