Lajme

Dy herë brenda ditës dështon votimi i Projektligjit për rimëkëmbje ekonomike

Dy herë brenda ditës dështon votimi i Projektligjit për rimëkëmbje ekonomike
14:31 | 25 Shtator 2020

Dy herë brenda ditës ka dështuar të votohet Projektligji për rimëkëmbje ekonomike.

Ky projektligj ka dështuar të votohet në orët e paradites në vazhdimin e seancës në mungesë të kuorumit, pasi votuan vetëm 60 deputetë.

Ky Projektligj dështoi të votohet edhe në orët e pasdites, saktësisht në seancën e re të Kuvendit.

Kjo është hera e katërt që vihet në votim Projektligji për rimëkëmbje ekonomike, e që dështon të votohet.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera