Lajme

Donika Kadaj e konfirmon se janë gjuajtur me armë nga disa serbë në veri të Mitrovicës

Donika Kadaj e konfirmon se janë gjuajtur me armë nga disa serbë në veri të Mitrovicës
11:28 | 09 Maj 2021

Ish-deputetja e Kuvendit, Donika Kadaj – Bujupi, ka konfirmuar për Gazeta Blic, se janë gjuajtur me armë nga disa serbë në veri të Mitrovicës.

Në një përgjigje të shkurtër, Kadaj-Bujupi, ka thënë se është e vërtetë raportimi për ngjarjen që ka ndodhur para disa minutash në Mitrovicë.

“Po është e vërtetë”, ka thënë shkurt Kadaj-Bujupi, e cila ka thënë se për detaje do të flas më vonë.

Kadaj-Bujupi, ishte pjesë e grupit “Kosovo Mountain Club” që eksplorojnë malet e vendit në momentin kur sulmuar nga serbët në veri.Ky grup sot ishte duke ecur në vendin e quajtur Shijak i Bubes që është në veri të Kosovës, kur ndodhi ngjarja.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera