Lajme

Dështon sërish seanca për votimin e Projektligjit për Rimëkëmbje Ekonomike

Dështon sërish seanca për votimin e Projektligjit për Rimëkëmbje Ekonomike
11:56 | 11 Nëntor 2020

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, ka thënë se nuk do të mbahet seanca e paraparë për votimin në shqyrtim të dytë të Projektligjit për Rimëkëmbje Ekonomike COVID-19.

Osmani ka thënë se në mungesë të kuorumit kjo seancë nuk do të mbahet.

Ndërsa ka bërë thirrje që të ketë më shumë deputet në seancën tjetër që pritet të fillojë nga ora 12:00, në të cilën do të votohen pikat e mbetura nga seancat e kaluara.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera