Front TV

Deputeti i LVV-së: Partia jonë nuk i ka bllokuar marrëveshjet ndërkombëtare

Deputeti i LVV-së: Partia jonë nuk i ka bllokuar marrëveshjet ndërkombëtare
21:58 | 25 Qershor 2020

Deputeti  i Lëvizjes Vetëvendosje, Eman Rrahmani, në një intervistë për Front Online, ka folur edhe për marrëveshjet ndërkombëtare të cilat nuk u votuan në seancën e kuvendit pasi që munguan votat e 2/3-ve të deputetëve.

Ai tha se Lëvizja Vetëvendosje,  nuk i mbështet marrëveshjet të cilat propozohen nga një qeverisje ilegale.

“Ne qysh në fillimin e Qeverisë “Kurti” i kemi inicuar dhe kemi punuar që këto marrëveshje të vinë dhe të bëhet ratifikimi i  tyre në Parlament mirëpo LDK dhe të gjitha partitë tjera PDK, Lista Serbe etj, i kanë bllokuar këto procese, neve d.m.th. para dy ditësh kemi pasur në rend të ditës të propozuar nga një Qeveri ilegale e propozime të tilla nuk mund të mbështetën nga ana e Lëvizjes Vetëvendosje”, tha ai për Front Online.

Lëshohen 170 euro edhe për 7241 persona

 

Prince Caffe pjesëmarrës në panairin DUBAI EXPO 2021

Të tjera