[wp-story]

Lajme

Deputeti Hoxha: Shkarkimi i Qalajt lidhet me rastin e Haki Rugovës

Deputeti Hoxha: Shkarkimi i Qalajt lidhet me rastin e Haki Rugovës
22:18 | 23 Tetor 2020

Ditë më parë u shkarkua nga pozita drejtori i Policisë, Rashit Qalaj, Drejtori i ATK-së, Ilir Murtezaj dhe drejtori i Doganës, Ibrahim Xhaka nga Qeveria e Kosovës. Deputeti Sejdi Hoxha tha se me këto shkarkime LDK-ja ka dashur t’i bëjë trysni organeve të drejtësisë për arrestimin e nënkryetarit të tyre, Haki Rugova.

PDK-ja – VV-së: Nënshkrimet për rrëzimin e Hotit kërkoni te Vjosa

“Çështja e shkarkimit të drejtorit të Policisë lidhet kryekëput me arrestimin e nënkryetarit të LDK-së, gjegjësisht kryetarin e Istogut z.Haki Rugova. LDK-ja në këtë rast ka bërë veprim inatqorë,  jo të ligjshëm  dhe është munduar të përçoj mesazhe te drejtësia në Kosovë, që në çoftëse dikush merret me ne jemi në gjendje të marrim veprime politike”, ka thënë Hoxha për Front Online.

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera