[wp-story]

Auto

Audi do të ndryshojë në mënyrë drastike dy modele

Audi do të ndryshojë në mënyrë drastike dy modele
12:30 | 04 Maj 2021

Ekzistojnë modele në gamën e Audi që gëzojnë një status të veçantë. Kështu, Audi A6 është një masë e një sedan biznesi si një shembull i një ekuilibri të karakteristikave. Sidoqoftë, dy modelet që gëzojnë ende status të veçantë janë TT dhe R8. Dhe ata aktualisht janë në telashe.

Hildegard Wortmann, kreu i shitjeve globale të Audi, konfirmoi ndryshimet për revistën ‘Top Gear’. Ai thotë se industria po ndryshon, por gjithashtu se klientët janë të ngazëllyer për segmente të reja si kryqëzimi Coupe. Dhe kjo është arsyeja pse R8 nuk përshtatet në atë histori.

“R8 është një ikonë e markës sonë. Por ikonat e së kaluarës nuk janë domosdo ikonat e së ardhmes. Pasardhësi i R8 nuk do të jetë vetëm R8 me motor elektrik. Duhet të jetë R8, por krejtësisht i ndryshëm”, shpjegon Wortmann.

E njëjta gjë vlen edhe për TT-të. Edhe pse makina është “autentike dhe e ngarkuar emocionalisht”, klientët po ndryshojnë dhe “bota është larguar nga modelet Roadster”, thotë kreu i shitjeve. Wortmann thotë se mbase njerëzit ndryshojnë dhe largohen nga ato segmente, por argëtimi nuk vdes kurrë.

Dynamic photo

“Audi gjithmonë ka bërë modele të ngarkuara emocionalisht. Shikoni konceptet tona, kështu që ne kemi shumë ide”, na ngushëllon Wortmann dhe rrit shpresat se makinat sportive Audi nuk kanë humbur terren nën rrota./FrontOnline/

Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market

Të tjera