Lajme

Menaxho shpenzimet dhe fito zbritje me aplikacionin e Petrol Company

Menaxho shpenzimet dhe fito zbritje me aplikacionin e Petrol Company
12:34 | 31 Gusht 2022

Mbushja e derivateve dhe menaxhimi i saktë i shpenzimeve nuk ka qenë asnjëherë më i lehtë.

Kompania e njohur e derivateve Petrol Company,  tash e një kohë në tregun tonë ka sjellë një aplikacion të sofistikuar për celular, i pari i këtij lloji në vendin tonë,  ku çdo klient mund të menaxhojë dhe planifikojë shpenzimet për derivate, të shikojë historinë e blerjeve në litra dhe euro, historinë e kursimeve, si dhe mund të përcjellë çdo aktivitet të kësaj kompanie.

Ndërsa tash së fundmi, Petrol Company në këtë aplikacion ka shtuar opsionin e SKANIM-it automatik, ku të gjithë klientët pasi të skanojnë çdo blerje, fitojnë zbritje jo vetëm në derivate por edhe në restorantet  #BeHappy dhe marketet #OneStopShop.

Derisa çmimet e derivateve janë vazhdimisht duke u rritur, Petrol Company vazhdon të mbetet lider me çmimet më të ulëta në treg.

Petrol Company furnizohet ekluzivisht nga Hellenic Petroleum SA (Hellenic Petroleum) nga Greqia, një kompani e integruar e naftës dhe gazit e cila përpunon, furnizon dhe tregton produkte të naftës dhe gazit natyror.

Furnizimi nga një kompani e tillë bën që nafta e Petrol Company të jetë shumë cilësore.

Të gjithë ju që dëshironi të kurseni kohë dhe të keni një plan të mirë të menaxhimit dhe të fitoni zbritje, shkarkoni aplikacionin në dy sistemet operative Android dhe iOS.

👇Shkarko aplikacionin

📳Play Store: https://bit.ly/3lq2h5D

📳App Store: https://apple.co/34Bm5w3

Jeto më lirë, me Petrol Company!

 

 

NimiTV ofron 30% zbritje për Black Friday

Të tjera