Ekonomi

Antari i Komisionit për Buxhet: Të mos vonohet procesi për 10 përqindëshin e tërheqjes në Trust

Antari i Komisionit për Buxhet: Të mos vonohet procesi për 10 përqindëshin e tërheqjes në Trust
21:01 | 15 Qershor 2020

Fatmir Rexhepi, anëtar i Komisionit për Buxhet dhe Transfere, për Front Online, ka thënë që janë në pritje të dërgimit të këtij amendamenti për shqyrtim në këtë Komision.

“Si formë e përfaqësimit në Parlament tek ne si deputetë, çdo variabël dhe propozim që ka të bëj me të mirën e shoqërisë dhe njerëzve, pavarësisht dallimeve tona politike, është e rendit që të përkrahet, të votohet”, ka thënë ai.

Sipas  tij, në këtë proces nuk duhet të ketë vonesa dhe barriera.

Si mund t’i tërhiqni paratë nga Trusti? Flasin deputetët dhe ekspertët

“E kemi parasysh situatën dhe ne nuk duhet të vonohemi dhe që të kemi barriera. Të gjithë duhet të marrin shërbime që sa më shpejtë t`i thjeshtojmë procedurat, vendimet t`i marrim dhe kjo e mirë të delegohet drejtpërdrejtë që të kenë mbështetje edhe bizneset, edhe qytetarët në mënyrë që ky të jetë një hap i shpejtë dhe i domosdoshëm për rimëkëmbjen ekonomike”, ka thënë ai.

Se është hap mirë i menduar, po pohojnë edhe njohësit e çështjeve ekonomike në vend.

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera