[wp-story]

Lajme

Anëtari i LDK-së tregon shkaqet e rënies së partisë

Anëtari i LDK-së tregon shkaqet e rënies së partisë
20:46 | 22 Shkurt 2021

Anëtari i LDK-së dhe ish-deputeti, Naser Rugova ka treguar arsyet e rënies së LDK-së në rezultatin zgjedhor.

Rugova thotë se një nga arsyet ishin koalicioni me PDK-në i vitit 2014.

Arsyet tjera sipas tij janë edhe mosmbajtja e premtimeve elektorale por edhe prurjet e reja në parti.

“Janë tri apo katër shkaqe kryesore për rënien e LDK-së. E para ishte koalicioni i vitit 2014 me PDK-në, ishte thyerje e vrullit dhe motivimit të anëtarësisë së LDK-së. E dyta, ajo u reflektua në vitin 2017 ku përkundër koalicioneve me parti të vogla dolëm të tretit. E treta është mosbajtja e premtimeve elektorale dhe parimeve të miratuara në Këshillin e Përgjithshëm të LDK-së, përfshi edhe injorimin e mërgatës. E fundit prurjet e reja në vitin 2017 e 2019 që nuk kanë të bëjnë me brumin e LDK-së”, deklaroi Rugova në Dukagjini.

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera