Lajme

Ambasadori italian: Që nga qershori 1999 po sigurojmë paqe dhe stabilitet për Kosovën dhe rajonin

Ambasadori italian: Që nga qershori 1999 po sigurojmë paqe dhe stabilitet për Kosovën dhe rajonin
13:01 | 14 Qershor 2020

Ambasadori i Italisë në Kosovë, Nicola Orlando, ka thënë së Itali sigron paqe dhe stabilitet të qëndrueshëm për Kosovën dhe rajonin.Ai këtë deklaratë e bëri në Twitter për derisa kujtoi hyrjen e forcave italiane të NATO-së në Pejë.

“Më 14 qershor 1999 forcat italiane të udhëhequra nga Gjen. Brig. Del Vecchio u vendosën në Pejë për të mbrojtur popullatën”.

“Që atëherë, përmes rolit të saj drejtues në NATO dhe KFOR, Italia siguron paqe dhe stabilitet të qëndrueshëm për Kosovën dhe tërë rajonin”, ka shkruar Orlando në Twitter.

Petrol Company sërish troket në dyert e Shtëpisë së Pleqve për Ramazan

Të tjera