Lajme

Alea e vogël vuan nga Leukemia, ajo ka nevojë për ndihmën tuaj

Alea e vogël vuan nga Leukemia, ajo ka nevojë për ndihmën tuaj
09:52 | 27 Qershor 2020

Alea Krasniqi,  gjashtë muajshe nga Ferizaj ka lindur me sëmundjen e rëndë, Leukemia Akute Lymphoblastic.

Sëmundja e saj nuk mund të trajtohet në Kosovë, por në shtetin turk. Andaj, për trajtimin e sëmundjes së Aleas, nevojitet shuma prej 110 mijë euro.

Për momentin është siguruar shuma prej 65 mijë euro, ndërkaq nevojiten edhe 45 mijë euro që të mblidhen sa më shpejt, për shërimin e Aleas së vogël. Alea është fëmija i parë në familje, i prindërve Mexhid dhe Valentina Krasniqi, pas 10 vite martesë.

Të gjitha ata që kanë mundësi të japin kontributin e tyre për shërimin e Aleas mund t’i dërgojnë të hollat e tyre në këtë xhirollogari bankare:

XK05 20-14-0001832005-89:

Swift Code: TEBKXKPR

Si dhe mund të telefoni në këtë numër: +383/49-334-594.

Petrol Company zbret çmimet në Ditën e Verës: Benzinë 1.70 euro dhe Diesel 1.85 Euro për litër

Të tjera