Kronika

Aksidentet në 24 orëshin e fundit, një prej tyre me fatalitet

Aksidentet në 24 orëshin e fundit, një prej tyre me fatalitet
08:46 | 27 Korrik 2020

Një aksident me fatalitet u shkaktua në 24 orëshin e fundit, 12 të tjerë më të lënduar kurse 15 aksidente me dëme materiale.

Gjatë të njëjtës kohë, Policia e Kosovës ka shqiptuar 947 tiketa trafiku.

Me rastin e Black Friday, 28 Nëntorit dhe 32 vjetorin e kompanisë, Petrol Company me çmime marramendëse në derivate dhe…

Të tjera